27.04.2007

Gata!!!! Stop it!!!

Nu mai vreau fwd-uri cu "indemnuri" binevoitoare de-mpins de la spate catre urnele de votare!!!
Nu mai vreau mailuri aberante si pline de minciunele ale celor ce sufera de o paranoia absolut obositoare determinata de faptul ca "Parlamentul ia decizii in locul nostru"! HA!
Nu mai vreau tot felu' de imagini-metafore cu "cei 322... tradatori" si alte bullshituri asemanatoare.
V-au spalat creierii or something?
Dusuri reci urgent, people, poate va treziti si vedeti si voi cat de cat "bine"!
Normal ca ma duc la vot!
Normal ca nu las Parlamentul sa decida pt mine!
Normal ca votez IMPOTRIVA asa-zisului nostru presedinte care nu are nici o legatura nici cu tara, nici cu poporul, nici cu politica, nici macar cu bunul simt...
Asa ca... in mailuri absurde sa ne forwardam sau in voturi sa ne masuram?

2 comentarii:

Anonim spunea...

si eu m-am saturat de nea base, care pozeaza in victima intr-un scandal pe care el l-a declansat si l-a intretinut...
ce poate sa faca omul asta decat sa caute cu infrigurare motive de cearta cu aproape toata lumea(nu exagerez deloc), apoi apare ca un adevarat "rezolvator"...uite dom-le ce tare e basescu, cum le stie el pe toate si ii pune pe toti la colt...
asta este...suntem orbiti de aura de matelot si heirupist de week-end incat nu mai putem sa distingem nimic altceva...
asta este, pana o sa realizam asta suficient de multi votanti o sa mai urmeze o avalanse de scandaluri ale "razbunatorului chel"

Elena spunea...

De fapt, eu traiam cu impresia ca cei mai multi s-au saturat de "matelotul" preaiubit... Cel putin asta auzeam mereu in stanga si in dreapta in perioada "before suspendare". "After" suspendare insa, au cam disparut cei care gandesc ca tine si ca mine. Ori le e jena camerg contra curentului, in directia opusa "turmei", ori s-au lehametzit de tot... Impresia mea este, insa, ca toata aceasta inversunata sustinere a unui om care nu ar trebui sa se afle acolo unde este vine dintr-o mai veche "ura" fata de PSD si faimosii "corupti" de la putere. Halal! Hai sa ne facem noua rau doar ca sa le facem in ciuda PSD-istilor... De trei ori ura!